vineri, 1 octombrie 2010

anul domini 00010

suntem in epoca de scoarta de copac,in anul domini 00010,inconjurati de cartoane metalice, imbratisati ca niste rame in malul din fata blocului lui jupiter mercur. ceasul meu de mana cu cuc elecronic s-a oprit in dreptul firului de trifoi masticabil abandonat in voma unei capre care a pascut prea multa iarba din cotetul ratelor vomitatoare,in vecinatatea pinguinilor malefici,iar gandul m-a dus pe piscul icebergului care a lovit titanicul in noaptea eclipsei lui pluto cu uranus.
era caldut in balta in care soparlele antitanc isi duceau viata alaturi de serpii de tabla. era o armonie de inceput de lume...o armonie pervers de atipica. moleculele faceau sex cu atomii apocalipsei terestre iar sobolanii cu etaj patrulau prin gauri de vierme nestingheriti.
viata isi revenea la normal dupa ce s-a auzit acel big -bang "extraterestic" iar amicul meu patruped,cainele de sticla isi aduna dintii cazuti in acea voma metalica care-i invadase cerul gurii. si-i puse la loc si incepu sa dea mandru,hamhamic din coada sfrijita si parlita de bricheta lui fanel uitata in cana cu cafea a bunicii lui ghita.
sfarsit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu